Wandelen met schapen: “Het was weldadig!”

Dinsdag hebben we een prachtige dag gehad met de 3e lentekriebelactiviteit: wandelen met Schapen. De 30 deelnemers werden in Oosterhout opgehaald met de zonnetrein en naar Imekerij Bloem gereden. Vanuit daar wandelde de groep met de kudde Solognote schapen van Imkerij Bloem naar het Pinetum op het landgoed, waar stagiaires van Oefentherapie Cesar De Lint een mindfulness workshop verzorgden. Daarna wandelde de groep weer met de schapen naar het erf. De CMV-studenten van het Sparkcentrum (onderwijs/ werk/ onderzoeks centrum van de HAN dat gekoppeld is aan ONS Gezondheidserf) organiseren in opdracht van ONS Gezondheidserf en met financiële ondersteuning van Gemeente Overbetuwe 10 lentekriebel-activiteiten. De komende weken volgen er nog 7, steeds weer verrassend en anders. Klik bij de agenda op de navigatie-cirkeltjes voor andere maanden.