Weet wat je eet “Ik voelde me verwend”

De 4e lentekriebel activiteit afgelopen dinsdag was weer een groot succes. De deelnemers en wijzelf hebben genoten van een heerlijke wandeling door het bos op het Landgoed Oosterhout. Onder leiding van een zelfplukgids werden we op de hoogte gesteld van alle kruiden en bloemen die in de natuur te vinden zijn en gezond voor ons lichaam zijn. Bij Van Boetzelaerstraat 8 stond aan het eind van de wandeling bij de de schapenweide een lekkere versnapering klaar. Heerlijke smeersels voor op een toastje, op smaak gemaakt met kruiden zoals hondsdraftkwark en zevenbladpesto. Diëtistenpraktijk Beter in Balans vertelde ons meer over gezonde voeding en waar we in het dagelijks leven al eenvoudig rekening mee kunnen houden. De eerste 4 lentekriebelactiviteiten zijn voorbij, volgende week start een nieuwe reeks van 6 op. Deze vinden voornamelijk bij het Strandpark Slijk-Ewijk plaats. Vindt u het leuk om met ons mee te doen? Meldt u zich dan aan via de aanmeldformulieren bij de buurthuizen en de wachtkamers van de huisartsen of stuurt u een mail naar spark@onsgezondheidserf.nl, deelname is gratis.