Oud Hollandse spelen, door de knieën

De lentekriebel activiteit, “op z’n Oud Hollands” is op dinsdag 30 mei met succes verlopen. Na een kop koffie aan het water van Strandpark Slijk-Ewijk zijn er Oud Hollandse spellen gedaan. De eerste activiteit was dammen op een groot dambord in het gras. In twee groepen werd er fanatiek gestreden om de winst. Daarbij moesten de deelnemers letterlijk door de knieën. Na een pauze waar in er een bemoedigend woord werd gesproken en foto’s en verhalen van vroeger werden gedeeld zijn de activiteiten voortgezet. Vervolgens werd er kort een potje spijkerpoepen gedaan en is er naar koek gehapt. Er werd afgesloten met een appeltje voor de dorst en de deelnemers kregen een zakje Oud Hollands snoep mee naar huis. We kijken terug op een geslaagde, gezellige ochtend!

Volgende week gaan we naar Frankrijk! Neemt u uw mooiste vakantieherinnering mee?