Lentekriebels worden zomerkriebels

De temperatuur steeg op 20 juni behoorlijk toen we om 10:00 uur weer van start gingen met de lentekriebels. We hebben meer uitleg gekregen over de bewegingstoestellen die langs het water bij Slijk Ewijk staan. Bijna de hele groep deed mee met het bewegen op de toestellen. Een van de begeleiders wierp zich op als waterdrager, en dat was wel nodig. Na een pauze met gezonde hapjes, werden er mooie woorden gesproken die mensen bemoedigen dat ze bijzonder zijn en dat we blij zijn dat iedereen er is. De Mystery guest was…….. Ruben Schaap​ Hij begeleidt oa de lentekriebels als stagiair Fysiotherapie, maar blijkt ook een goede singer-songwriter te zijn. We hebben genoten van 2 mooie nummers! Daarna waren er 4 mensen uit het sociale domein binnen de Gemeente Overbetuwe​ die in gesprek gingen met de deelnemers over de manieren waarop zij zoeken naar informatie over zorg en welzijn. Dit om het aanbod beter bij de mensen te krijgen. Het was een heerlijke ochtend in de schaduw van de bomen. Met beweging, gezelligheid, een goed geprek en lekkere, gezonde hapjes. Tot volgende week bij de laatst lentekriebel! We starten weer om 10 uur bij de beweegapparaten tussen strandpark Slijk-Ewijk en de pannenkoekenbakker.