De laatste Lentekriebel

Op dinsdag 27 juni vond de laatste lentekriebel plaats. Wat kijken we terug op een mooie tijd! Wederom hebben we de toestellen aan het water verder verkend. Een aantal dames gaat de activiteiten voortaan iedere dinsdag om 9:30 uur zelfstandig voortzetten, mensen die willen aansluiten zijn welkom. Misschien duurt het nog een week voor ze echt van start gaan op de apparaten, want De huiskamer in Oosterhout zal volgende week een extra ochtend open zijn om nog een keer bij elkaar te komen. We hebben dinsdag alle bevindingen ook aan de gemeente Overbetuwe teruggekoppeld en woensdag afscheid genomen van de studenten die dit semester het SPARKcentre bemanden en al deze activiteiten mogelijk hebben gemaakt. Vanaf september zijn er weer nieuwe studenten. Over of en hoe we verder gaan met bewegen in de natuur zijn we in gesprek. Houdt u onze site of facebookpagina in de gaten, daarop zullen we aangeven wat we met de herfstkleuren gaan doen.