Samen op stap in Oosterhout en Slijk-Ewijk; Lentekriebels worden herfstkleuren

Voor de zomer heeft ONS Gezondheidserf een reeks activiteiten georganiseerd (de lentekriebels) waarbij mensen uit Oosterhout en Slijk-Ewijk werden uitgenodigd om in de natuur te gaan bewegen. Het was iedere week een succes. Het programma krijgt in de herfst een vervolg in de “herfstkleuren”, dit is mogelijk gemaakt door financiĆ«le ondersteuning van de Gemeente Overbetuwe. Wilt u andere mensen ontmoeten en samen bewegen in de natuur? Ga dan met ons mee. U kunt zich aanmelden via de mail: info@ONSGezondheidserf.nl. Actuele informatie over het programma kunt u vinden op www.onsgezondheidserf.nl. U kunt ook bij de huisartsen uw naam, adres en telefoonnummer bij de balie achterlaten, dan informeren wij u rechtstreeks.