Nieuw project in Nijmegen Noord over Stress en Burn-out

ONS Gezondheiderf start in september een project over preventie van Stress en Burn-out in Nijmegen-Noord. Veel mensen hebben een druk leven en kampen met stress en/of burn-out klachten. Door middel van een divers programma willen we dit onderwerp bespreekbaar maken in de wijk en activiteiten aanbieden waardoor het gesprek op een laagdrempelige manier op gang kan komen. We zullen in het kader van het project een tweetal theatervoorstellingen aanbieden voor een breed publiek, een activiteiten programma voor mensen met stress en burn-out klachten die weer in beweging willen komen en er komt een cursus. Het programma wordt de komende maanden verder ontwikkeld en we houden u onder andere via deze site op de hoogte van de mogelijkheden om mee te doen. De eerste activiteit staat reeds gepland voor 22 september: een theatervoorstelling in de Klif over “De kwetsbaarheid van Geluk”. Kaartjes á €5,- kunt u bestellen via deze link.

Dit project is mogelijk gemaakt door de zorgverzekeraars CZ en VGZ namens alle zorgverzekeraars.